Angyali segítség,aura elemzés,egészséges életmód-lélektani tanácsadás!

Higgy az angyalokban,hogy segíteni tudjanak!Tanuld meg értelmezni a jeleket,és élj pozitívan!

IGAZ TÖRTÉNETEK AZ ÉLETBŐL...

 olvasd el és ha eszedbe jut hasonló történet,vagy éppen veled megesett hasonló dolog írd le nekünk emailben az angelhelp@index.hu címünkre és mi megjelentetjük oldalunkon, hogy mindenki megismerhesse és okulhasson belőle, erőt meríthessen és merjen kérdezni minket,megkeresni,hogy segítséget nyújthassunk!

 

Egy ismerős hölgy története:

Nemrég történt az eset,de vannak előzményei is. Kezdjük ott. A középiskola elvégzése után kezdődött a nagy ide-oda csapongása az életben és a magán életében egyaránt, mivel a kettő párhuzamosan alakult, soha nem elégítette ki sem ez, sem az, mert soha nem volt kiegyensúlyozott élete. Munkahelyei nem elégítették ki, így maximum egy évig volt egy helyen,de utána úgy érezte menni kell, és ment is...tovább. Új munkahely, új kapcsolatok, új barátok, és új kollégák, új környezet.

Akkor kicsit megnyugodott, de egy idő után ismét érezte, hogy változás kell az életébe, és így kötött ki már ezek után külföldön. Először London, majd folyamatosan Olaszország több városában, Görögország több városában és még sorolhatnám tovább, mert szinte bejárta a világot,de sehol sem tudott egy évnél több időt eltölteni, akár csak a kezdetekkor az itthoni történetben.

Aztán közben a fix munka helyei, munkái mellett elkezdett rendezvényeket szervezni, és fellépőknek adott folyamatosan munkát világszerte, ami már kicsit jobban kielégítette Őt, de még mindig nem érzete úgy, hogy BOLDOG lenne, vagy megtalálta volna azt az utat, amit szántak neki az angyalok.

Mindig új és új ötletekkel állt elő az életben, és addig járt utánuk, amíg meg nem valósította mindegyiket. Az olyankor nagy elégtétel volt magában, és egy ideig megnyugtatta őt belsőleg is.

A merész ötletei közé tartozott az autóversenyzés is, amit először csak szervezett, de párszor már a navigátor ülésben is viszont látták Őt. Ekkor már huzamosabb ideje volt újra Magyarországon, és egyelőre ebben látta jövőjét, aminek a körülötte lévő barátok nem nagyon örültek, mert féltették őt, és szinte minden energiáját, idejét a szervezésbe, és első sorban a versenyekbe fektette, hanyagolva ezzel a családot, és a barátait is.

A közeli barátai és családja tudta, hogy rendkívüli képességekkel bír, és életbében is azért ért el annyi pozitív és nagyon nehéz dolgot,mert ügyesen használja ezt az adottságát, de most Ők is úgy látták, hogy letért a helyes útról.

Próbáltak neki szólni, figyelmeztetni, de nem hallgatott senkire, nem figyelt oda az apró jelekre, addig amíg is egy nyári hajnalon megtörtént az  INTŐ UTOLSÓ JEL, amit azóta komolyan vesz, és újjászületve éli életét.

Aznap épp a saját Autóversenyére haladt,aminek Ő volt a főszervezője, de sajnos nem ért oda,mert egy majdnem halálos autóbalesetet szenvedett, aminek következtében nyaka eltört és maradandó sérülése maradt,vagyis a nyaka (ami most már titánium) emlékezteti Őt arra, hogy soha ne térjen le a helyes útról.

Ha valaki meg van áldva egy képességgel, hogy segíteni tudjon másoknak, igen is SEGÍTSEN! Azóta már több ember is felkereste Őt nálunk a NAGY EZOTÉRIA BOLTBAN, és Ő segített! Várunk mindenkit szeretettel, hogy segíteni tudjunk!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 30
Heti: 115
Havi: 524
Össz.: 90 988

Látogatottság növelés
Oldal: Igaz történetek-küldje be,megírjuk!
Angyali segítség,aura elemzés,egészséges életmód-lélektani tanácsadás! - © 2008 - 2019 - angyalisegitseg.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: angyali segítség - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »