Angyali segítség,aura elemzés,egészséges életmód-lélektani tanácsadás!

Higgy az angyalokban,hogy segíteni tudjanak!Tanuld meg értelmezni a jeleket,és élj pozitívan!

A színek jelentése

A szakemberek szerint környezetünk, ruháink és munkaeszközeink színének módosításával megváltoztatható az agyban felfogott fényenergia, és ez segíthet fizikai és mentális problémákon. A színekkel való gyógyítás leghíresebb képviselõje az angol Théo Gimbel.

Mindannyian tapasztaljuk, hogy a különbözõ színek különféle hangulatokat váltanak ki belõlünk. A színterápiában a színek gyógyító, stimuláló hatásait használjuk ki. A színek gyógyító és közérzetjavító hatása megsokszorozódik a színterápia használatával. Pótolja az elveszett energiát, javítja a memóriát és az ellenállóképességet, oldja a stresszt, enyhíti az emésztési panaszokat, élénkít, frissít, fiatalít.

PIROS:

Piros - az energiabomba

A pirosnak erõs hatása van: szabályozza adrenalin-termelésünket, így köze van a hormonok kiválasztásához is. Ettõl a színtõl bárki erõsebbnek, életrevalóbbnak érezheti magát. Sokszor már egy csokor vörös virág elég hozzá. Hatása testünkre: minden más színnél jobban növeli a pulzusszámot, a szívverést és a vérnyomást, azaz segít a vérkeringési zavarokon, gyomorsav-pangáson, valamint helyrebillenti legyöngült szervezetünket.

A pirosat kedvelõk kezdeményezõk, kreatívak, fizikailag is aktívak. Bizonyos tárgyak pirosra festve kifejezetten figyelemfelkeltõek: veszélyt jelzõk, izgalmat kiváltók, de akár sokkolóak is lehetnek. A piros ruha magára vonja a tekintetet, érzékiséget sugall, de hiperaktív embereknek nem ajánlott a túl sok piros viselése, mert agresszivitást válthat ki a többiekbõl. A piros vitalitást, energiát sugároz, növeli akaraterõnket és szexuális vágyakat ébreszt.

NARANCS:

Narancs - jó emésztés

Rossz a kedve? A narancsszín boldogságot, életvidámságot sugároz. A félõs, szégyellõs embereket bátrabbakká, kezdeményezõbbekké teszi. A meleg, erotikus árnyalat stimulálja a vágyat, de erõsíti az emésztõszerveket és az ellenálló képességet is. Használjon például narancssárga müzlistálat, hogy megjöjjön az étvágya, és vásároljon ugyanilyen színû salátástálat a buli kedvéért. Hatása testünkre: székrekedés, feszültség és megfázás esetén segít.

A narancsszín a mellékvesére hat, ezáltal emeli a fizikai energiát, növeli az étvágyat. Erõt áraszt, örömöt, melegséget sugall. A narancskedvelõk életvidám, jókedvû emberek, telve szeretettel és gyengédséggel.

SÁRGA:

Sárga - a gondolatébresztõ

Aki valaha is belépett már sárga szobába, az tudja, hogy a sárga nevettet. A sárga automatikusan vidám, napsugaras jókedvre derít. Ám - és ezt kevesen tudják - tesztek bebizonyították, hogy javítja a gondolkodást. Hogyan? A ragyogó szín aktiválja agyunk vizuális központját. Ami sárga, azt megnézzük, és már meg is jegyezzük. Érdemes a feljegyzéseket sárga cetlikre írni, vagy fontos adatokat sárga kiemelõ filccel kihúzni.

A citromsárga hatással van a hasi idegközpontra, ezért látványa segítheti az emésztést. Kedvezõen hat az idegrendszerre, jó hatással van az ítélõképességre, segíti a tárgyilagosságot, fokozza a szellemi aktivitást. Akiknek a citromsárga a kedvencük, jó beszélõképességgel rendelkeznek, vezetõ egyéniségek.

ZÖLD:

Zöld - figyelmessé tesz

A zöld kiegyensúlyozó, testet-lelket-szellemet nyugtató hatása mindenki számára ismert. A természet színeként harmóniát teremt, és konkrét segítséget nyújt a mindennapokon. Szeretné, ha mások jobban odafigyelnének, amikor Ön beszél? Például családi kupaktanácsnál vagy az irodai beszámoló során öltözzön zöldbe! A szem retinájának ugyanis különösen sok receptora fogékony a zöldre. Vagyis ez a szín vonzza a tekinteteket. Jó mellékhatása, hogy egyidejûleg ellazít, nyugodtabbá teszi a légzést, kisimítja az izmokat, tehát lámpaláz esetén is segít. Hatása testünkre: álmatlanság, túlerõltetett szemek és fertõzések ellen jó.

A zöld szín harmóniát áraszt, egyensúlyt teremt az agyban, megtisztulás érzetét kelti. Zajos munkahelyen a zöldre festett falak segítik a koncentrálást. Orvosi várótermekben szintén használják nyugtató hatása miatt. A túl sok zöld viszont tompultságot, határozatlanságot okozhat. A zöldet kedvelõk kiegyensúlyozottak, vonzódnak a természethez és a természetes dolgokhoz, de néha túl óvatosak.

KÉK:

Kék - a kilók ellen

Egy fogyókúrás tanulmány a legutóbb kétcsoportnyi emberrel dolgozott. A tesztszemélyek felénél kék villanykörtét csavartak a hûtõbe, a kontrollcsoportnál maradt a hagyományos fehér világítás. A "kék fogyókúrázók" sokkal több kilótól szabadultak meg, mivel a kék szín csökkenti a stresszt. Nézzen rövid ideig valami kékre, pulzusa máris lassulni kezd, testhõmérséklete csökken! Márpedig a legtöbb ember csak azért eszik, mert feszült, és idegességét vezeti le az evéssel mint pótcselekvéssel. Késõn reagálnak arra, amit rágóizmaik megõröltek. Mivel a kék nyugtató és lazító hatású, optimális színe a hálószobáknak. Elég, ha az ajtó vagy az ágynemûhuzat kék (lehetõleg égszínkék!) színû, az alvászavarokkal küszködõk máris megszabadultak problémáiktól. Hatása testünkre: migrén, magas vérnyomás, idegesség, fertõzések, viszlát!

A kék szín a torokra hat. Idegesség és álmatlanság leküzdésében segít. Biztonságérzetet ad. A kék falak ideálisak hálószobában, irodában, gyógyításra és meditálásra használt helyiségekben, azonban éttermekben, szórakozóhelyeken nem ajánlatos. A kéket szeretõk megbízható, érzékeny emberek. Értékelik az õszinteséget. Befelé fordulók, önmagukba mélyedõ, sõt önmagukat marcangoló természetûek.

FEHÉR:

 

Fehér - fényességet szimbolizál.

A hó színe az ártatlanság és a tisztaság jelképe; nemességet, valamint tiszta és érzékeny személyiséget sugall. Egy fehér színû lakás élénk, de a túl sok fehér steril, kórház-szerû környezetet teremt. Fehér falakat érdemes festményekkel vagy virágokkal díszíteni. A test pozitívan reagál a fehér színre, mert ez az összes színt kombinálja.

A gyógyításban a fehér fénynek univerzális hatása van, bármikor, bárhol használható a gyulladások csökkentésétõl egészen szerveink mûködésének serkentéséig. Mindez könnyen belátható, ha tudjuk, hogy az összes szín közül a fehérnek van a legmagasabb rezgésszáma (a legalacsonyabb a fekete), s az összes betegség – súlyosságától függõen – mind alacsonyabb rezgésszintet képvisel, míg a halál jelenti a nullpontot. A természetben is megtalálható, szilícium tartalmú, fehér színû hegyi kristályt több ezer éve ismerik és használják gyógyításra.

FEKETE:

Fekete - a tagadás színe.

Számos kultúrában negatív a hangulata; a fekete a gyász és az alvilág színe. Azok, akik fekete színt hordanak szeretnék megkülönböztetni magukat a többiektõl, és szeretnének érdekesnek tûnni. Lakásban a fekete szín sötét és nyomasztó környezetet teremt, ezért ne fessen be túl nagy területeket. A fekete szín bénító hatású, elveszi az energiát és mélyíti a depresszív lelkiállapotot.

A fekete szín segíti a befelé fordulást, hogy figyelmünket bensõnkre koncentráljuk. Segít a belsõ kreatív erõnk megtalálásában, felszabadításában. Teljes békét és kegyelmet hoz, segít, hogy megbékéljünk az elmúlással, a halállal, nem véletlen, hogy kultúránkban éppen ez a gyász színe. Ugyanakkor a fekete szín a körülöttünk lévõ világ tagadását is szimbolizálja. Ezt a jelentéstartalmat közvetíti a fiatalok egyes csoportjainak ruhaviselete, melynek nyilván semmi köze sincs a gyászhoz. A színgyógyászat területén a fekete szín segíti a csonkolt sérülések gyógyulását.

LILA:

Lila - a spiritualitás színe.


A lila spiritualitást, nemességet, kreativitást, jólétet, előkelőséget, nosztalgiát, ünnepélyességet, titokzatosságot, gyászt, szexuális bizonytalanságot, büszkeséget, bűnbánatot, vallásosságot szimbolizál. Jelképe a Skorpió jegy szülötteinek.

BARNA:
Barna - a nyugodtság színe.

A barna szimbolizálja a nyugodtságot, mélységet, természetességet, gazdagságot, stabilitást, hagyományokat, földhözragadtságot és az ehhez kapcsolódó képzettársításokat, de a durvaság, modortalanság, unalom, szenny, szegénység és piszok jelképe is. A Bak és a Skorpió színe az asztrológiában.


 

Remélem segítségükre lehettem egy kis támpontot nyújtottam milyen is valójában!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 30
Heti: 122
Havi: 531
Össz.: 90 995

Látogatottság növelés
Oldal: Színmisztika
Angyali segítség,aura elemzés,egészséges életmód-lélektani tanácsadás! - © 2008 - 2019 - angyalisegitseg.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: angyali segítség - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »